★★★★ 2-3 år 4-5 år Anmeldelse Børnebøger

Anmeldelse: Det alt for søde monster

★★★★☆ En virkelig fin bog. Den er sjov. Det er en sød og kærlig fortælling. Du kan kun have sympati for det stakkels monster, der så gerne vil slem, men bare er alt for nuser og krammelig.

Jeg tror ikke på monstre, siger drengen, da han går forbi et blåt uhyre. Men hallo, jeg har jo blod under neglene, slim mellem tænderne og ondskab i øjnene, siger det forbløffede udyr. Drengen er ikke imponeret. Slet ikke.

Ikke engang da monsteret spiser drengen. For der er bare alt for hyggeligt nede i monsterets mave, hvor der er billeder på væggen, Kähler vase, farvekridt og bløde puder og sofastol.

– Det er derfor, du ikke bliver bange for mig, siger monsteret. Drengen hjælper monsteret med at rode det hele til, så monsteret bliver ond og grusom. Som takker for hjælpen bliver han spyttet ud igen. Men det viser sig, at det faktisk er meget bedre at være sød og ordentlig og at spille domino sammen.

Du får en original og rigtig sød bog, der er godt skrevet af Rebecca Bach-Lauritsen og båret i mål af Charlotte Pardis virkeligt kære illustrationer.

★★★★☆ 

Det meget, meget, meget farlige monster

Køb bogen på Gyldendal eller Saxo.

Alder: Fra cirka tre år

Børnebog billed bog anmeldelse 01

Børnebog billed bog anmeldelse 02

Børnebog billed bog anmeldelse 03

Børnebog billed bog anmeldelse 04

Børnebog billed bog anmeldelse 05

Børnebog billed bog anmeldelse 06

0 kommentarer på “Anmeldelse: Det alt for søde monster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *