★★★★★ 2-3 år 4-5 år Anmeldelse

Anmeldelse: Sød, sulten og skrupsulten bjørn

Det her er den sødeste bjørn. Og den perfekte efterårs-bog, som hurtigt er blevet en favorit til godnatlæsning med den tre-årige.

En dag vågner bjørnen, og den har travlt. Men den kan ikke helt huske alle de ting, som den skal lave i dag. Heldigvis hænger der en to-do liste på væggen i hulen. Og der står 1. spise og 2. sove.

Men inden bjørnen kan gå igang, bliver den distraheret af en skøn duft, som kommer ude fra skoven. Den løber ud af hulen og sniffer sig frem til sin gode ven kaninen, der er ved at grave gulerødder op. Om bjørnen vil smage? Ja tak! Men åh nej. Bjørnen kommer til at spise alle gulerødderne.

Bjørnen bliver så ked af det og vil gerne gøre det godt igen. Men inden den får begyndt, kommer der en ny duft. Og bjørnen styrter afsted igen. Det er duften af lækre nødder, som egernet er ved at samle. Om bjørnen vil smage?

Du kan sikkert gætte, hvad der så sker. Den kommer til at spise alle vennernes mad.

For det viser sig, at bjørnen er på vej i hi, og at den derfor er vågnet og er skrupsulten. Men uden at vide det, kommer bjørnen alligevel til at hjælpe sine venner med høsten, så alle bliver gode venner. Slutningen er simpelthen sød.

‘Oh No, Bear’ handler om venskab. Men budskabet er pakket godt ind uden løftede pegefingre. Og vi har snakket meget om det at hjælpe hinanden, mens vi har læst den.

Der er også meget andet at snakke om. Og det hele er båret frem af Joanne Partis, som har lavet smukke illustrationer og fyldt bogen med de kæreste karakterer og varm humor.

★★★★★

Joanne Partis: Oh No, Bear

Bogen på Amazon.co.uk og Saxo

Alder: cirka 3 år

God børnebog tre år 01

God børnebog tre år 02

God børnebog tre år 03

God børnebog tre år 04

God børnebog tre år 05

God børnebog tre år 06

God børnebog tre år 07

0 kommentarer på “Anmeldelse: Sød, sulten og skrupsulten bjørn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *